Menu
IMG 5490 (1)

Vi vil med GO10 og Sport10 udruste dig til livet og fremtiden!

På Djurslands Efterskole får du i 10. klasse mulighed for at lære dig selv endnu bedre at kende.
Du kommer bl.a. til at lære om dine lederevner, din personlighed, dit forhold til samfundet, kroppens opbygning og hvad din egen kan og meget mere.
Samtidig vil vi gerne klæde dig på til at møde din uddannelsesfremtid. Du lærer således om medier, anvendelse af computer og andre IT-redskaber og studieteknikker.

Vi sender dig ud i et brobygningsforløb, hvorigennem du – sammenholdt med en obligatorisk selvvalgt opgave (OSO) – bliver afklaret ift. din ungdomsuddannelse, evt. din uddannelse. 

Klassiske fag

Selvom GO10 og Sport10 er anderledes 10. klasser, så får du stadig folkeskolens udvidede afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk, samt mulighed for valg af tysk og fysik! 

På DE er der virkelig plads til at udleve min personlige tro på Gud! Der bliver sat tid af til, at man kan snakke med og om Gud, og til lovsang kan man bare lovprise Gud på sin helt egen måde. Han er SÅ meget en del af fællesskabet, og det kan mærkes!

Jonathan

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

#dufårguldmedhjem