Menu
Musik_RAISFOTO_2416.jpg

Der er hverdage, ooog så er der de tidspunkter, hvor man glemmer alt (som i virkelig alt) om tid og sted. Scenen er din. Du er i dit es, røgen omslutter dig, spottet følger dig, du mærker optakten ... og slam, de trommer står der jo ikke uden grund. Du er på. Koncerten er DIN!

Dét sus craver vi for hårdt på musiklinjen, men det kommer ikke af sig selv. Musik skal nydes, elskes, dyrkes, spilles, prøves, leges og udfordres. Det samme skal du. I medspil og solospil.

Musik_RAISFOTO_2444.jpg

DET BETYDER DET I HVERDAGEN

Når du vælger musik som linjefag, betyder det konkret, at du selv er med til at bestemme hvorvidt du har 2 eller 10 lektioner om ugen. Derudover er der mulighed for at spille til caféaftener, til lovsangsaftener og til vores helt store forårsshow.

De Musik Betydning@2X
Djurslands E RAISFOTO 7134

På DE bruger du, som musikelev, en hel del tid på at spille sammen i forskellige bands. Men er du mere til instrumentundervisning tilbyder vi selvfølgelig også det. Og hvis du bare ikke kan få nok af musikken, kan du faktisk vælge den helt store pakke og modtage op til ti lektioners musikundervisning om ugen.

Du kan altså vælge dig ind på en bred vifte af musikvalgfag, som matcher præcis det du har lyst til at dygtiggøre dig indenfor. Et valgfag varer to lektioner og kan du fint nøjes med at have to musiktimer om ugen, så du også har tid til volley og fodbold, gør du bare det. Your choice!

Du kan med andre ord selv være med til bestemme, hvilken retning din musikalske udvikling skal tage.

Og hvis du allerede nu ved, at du vil have musik på gymnasiet, er det jo oplagt at vælge nogle af de fag, som klæder dig godt på til musikundervisningen på gymnasiet.

Skolen råder over:

JW

Johannes Højlund Wibe

Lærer

RS

Rasmus Sangild Christensen

Lærer

#dufårguldmedhjem