Menu
Musik_RAISFOTO_2416.jpg

Der er hverdage, ooog så er der de tidspunkter, hvor man glemmer alt (som i virkelig alt) om tid og sted. Scenen er din. Du er i dit es, røgen omslutter dig, spottet følger dig, du mærker optakten ... og slam, de trommer står der jo ikke uden grund. Du er på. Koncerten er DIN!

Dét sus craver vi for hårdt på musiklinjen, men det kommer ikke af sig selv. Musik skal nydes, elskes, dyrkes, spilles, prøves, leges og udfordres. Det samme skal du. I medspil og solospil.

Musik_RAISFOTO_2444.jpg

DET BETYDER DET I HVERDAGEN

Når du vælger musik som linjefag betyder det konkret, at du har 4 lektioner om ugen. Derudover, så er der mulighed for at spille til caféaftener, til lovsangsaftener og til vores helt store forårsshow.

De Musik Betydning@2X
Djurslands E RAISFOTO 7134

Musiklinjen står på tre forskellige ben. Musikteori/hørelære, instrumentundervisning og delen beskrevet herunder, som primært består af band, men med en masse andre spændende indspark som fx sangskrivning.

Måske du har en masse erfaring med musik, måske du først lige er begyndt på at spille guitar. Her på musiklinjen kan alle være med! På denne linje vil du blive kastet ud i forskellige forløb som både vil udfordre dig og ikke mindst udruste dig til at blive en bedre musiker eller sanger! Du vil komme igennem 3 forskellige forløb. Et forløb om pop/rock musik, et forløb om lovsang og til sidst et forløb hvor I danner jeres eget band og skriver jeres egen musik #ierfremtiden. Vi skal selvfølgelig spille en masse musik, både på skolen og uden for skolen. I får her en pakke fyldt af musik-delikatesser der vil uddanne jer til kompetente musikere!

Derudover får du undervisning i musikteori og hørelære, så du får en stærkere musikforståelse og bliver bedre til at læse musikkens skriftsprog: Noder. Du får også undervisning i et hovedinstrument. Her kan du vælge mellem: Sang, guitar/bas, trommer og klaver. Om du er til Mozart eller Mew, er du velkommen her.

Skolen råder over:

Johannes

Johannes Højlund Wibe

Lærer

Rasmus

Rasmus Sangild Christensen

Lærer

#dufårguldmedhjem