Menu
IMG 5542

Individuel supplerende elevstøtte er en pulje støttekroner, regeringen har bevilget, fordi det skal være muligt for alle at få råd til et efterskoleophold. #heledanmarksefterskole

Hvis familiens indtægtsgrundlag er væsentligt ændret siden beregningsåret pga. sygdom, arbejdsløshed, periode med uddannelse eller andet, er der mulighed for at søge skolen om individuel supplerende elevstøtte.

Alle kan søge ved behov, ved at sende skolen en mail med beskrivelse af, hvad der er årsagen til og hvordan hustandsindkomsten har ændret sig.

Er der spørgsmål herom, er I meget velkommen til at ringe på tlf. 86 31 75 33 og tale med forretningsfører Ane Margrethe Vrist.

Jeg har altid været en meget lukket person. Selvom jeg er smilende og imøde­kommende, er det de færreste, der er nået indtil kernen ... før jeg kom på DE!
DE har hjulpet mig til at lukke op og acceptere de sider, jeg havde gemt væk.

Anna

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

#dufårguldmedhjem