Menu

Padeltennis er en populær og dynamisk sport, hvor du vil lære at håndtere padeltennisketcheren og få indblik i forskellige slag, såsom bande- og volleyslag. Vi vil også arbejde med samarbejde i double-spil, hvor du vil lære at kommunikere og arbejde sammen med din partner for at opnå succes på banen.

Tennis er en klassisk ketchersport, der kræver teknisk dygtighed og fysisk kondition. Her vil du lære de grundlæggende slag som serv, forhånd og baghånd samt bevægelsesmønstre på banen.

I løbet af valgfaget vil du udvikle dine færdigheder gennem praktisk træning og deltage i forskellige øvelser og spil, der vil udfordre dig både teknisk og taktisk.

Uanset om du er en nybegynder eller allerede har erfaring med padeltennis eller tennis, vil dette valgfag give dig mulighed for at forbedre dine færdigheder, øge din forståelse for spillet og nyde konkurrenceelementet i en sjov og social atmosfære. Kom og join dette valgfag, og lad os sammen udforske spændingen ved padeltennis og tennis!

ML

Mikkel Vrist Laulund

Lærer

Jeg har altid været en meget lukket person. Selvom jeg er smilende og imøde­kommende, er det de færreste, der er nået indtil kernen ... før jeg kom på DE!
DE har hjulpet mig til at lukke op og acceptere de sider, jeg havde gemt væk.

Anna
#dufårguldmedhjem