Menu
Djurslands-E_RAISFOTO_6990.jpg

Duft liiiige ind. Mærk livet og få en gylden forsmag! #jataaaak Du kan få en gylden forsmag på et år på Djurslands Efterskole ... og bare rolig, det er ikke et helt år.

Du får en lækker forsmag på en mindst lige så lækker weekend. Det koster gratis og faktisk hele 122%, for du skal bare komme og opleve. Vi tør godt love at #dufårguldmedhjem!

Vi starter kl. 12 med en #dejlig frokost lørdag og slutter søndag, når Efterskolernes Dag starter. I løbet af lørdagen kommer du til at prøve forskellige valgfag, hvor du kan møde nogle af vores lærere. Vi holder også caféaften lørdag aften, hvor vores nuværende elever laver #sjoooov underholdning. #woopwoop

Du kan tilmelde dig herunder og så er det ellers bare at sætte kursen 122% mod Djursland den 23.-24. september 2023. Woop woop!

Det kaldes glædelse og vi glæder os ikke mindre. 

Tilmeld dig med det samme:

Djurslands E RAISFOTO 4019

Guld her, dér og alle vegne

Vi sætter spor hos den enkelte elev – ikke ”bare” som skole, men som mennesker og i livet med Gud! Se, dét er personligt guld,
ligesom alle de nye venner du får som elev her.

Så; vi ses for enden af regnbuen – du får guld med hjem, for hver dag tæller.

Spor, linjer og vanvittigt lækre valgfag

Der er masser af boglige fag på skoleskemaet på Djurslands Efterskole. Men herlighederne stopper naturligvis ikke dér. For der er også plads til, at du kan dyrke dine interesser, afprøve dig selv og få nye oplevelser og venskaber i valgfagstimerne. Vælg, vælg, vælllg!

Tjek alle mulighederne
Guld_RAISFOTO_2570.jpg

På DE har jeg følt mig en del af noget specielt. En del af et fællesskab som har plads til forskelligheder, et fællesskab som er åbent i tro og holdninger. Du vil bestemt ikke fortryde at tage på DE!

Mette

DE har givet mig muligheden for at bryde personlige grænser, men i nogle trygge rammer, som gør, at man er klar på livet, som venter bagefter.

Mathilde
#dufårguldmedhjem