Menu
jake-givens-576-unsplash.jpg

Vi vil opleve sammen. Opleve hinanden. Det gør vi hvert år på udenlandsturene for både 9. og 10. klasse. For os er det vigtigt, at turene bliver en integreret del af elevens ophold. Det betyder fokus på dannelse, sprog, kulturmøde, diakoni, tro, sociale kompetencer og fællesskab i undervisningen både før, under og efter turen.

Det oplever du i 9. klasse:

Turen går til en europæisk storby! Ja tak! Glæd dig til mødet med et andet land – og opdag mere af hvem du selv er. 

Det oplever du i 10. klasse:

GO10 tager til Grækenland. Her skal de følge Paulus' fodspor, vandre i bjergene, fordybe sig i oldtidens mysterier og ikke mindst bade i det lækre hav #ohyeah.

Sport10 tager på en sportstur et sted i Europa. Her skal de dyrke en masse sport, se en masse sport og ... #øhm snakke om en masse sport? JATAAK!

Skitur for alle:

Wuuuuuuuuuuushh! Sådan lyder det når HELE skolen tager på skitur i februar! Måske er
du pænt øvet – måske har du aldrig prøvet det før. Lige- meget! Vi lover at ramme dit niveau og give dig uforglemmelige øjeblikke på pisten, i hytten, i bussen... Afsted med os!
 #deterkult

DE har givet mig muligheden for at bryde personlige grænser, men i nogle trygge rammer, som gør, at man er klar på livet, som venter bagefter.

Mathilde

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

#dufårguldmedhjem