Menu
Djurslands-E_RAISFOTO_1855.jpg

Inklusionskontrakt

Hvis du har behov for støtte eller har faglige udfordringer af den ene eller anden slags, så fortæl os det ved indmeldelse/optagelse på skolen samt ved udfyldelse af forventningsskemaet - og også gerne ved introdagen på skolen (april/maj) forud for skolstart. Det er et lovkrav at forældrene forud for skolestart, underskriver aftale om det samlede inklusions- og støttetilbud eleven tilbydes, så både skolen og forældre/eleven er enige om indholdet af støtten.

Faglig og social støtte

Skolen tilbyder niveauopdelt undervisning i nogle fag samt generel faglig differientiering - samt specialundervisning i dansk, engelsk, matematik og dansk som andetsprog. Derudover har vi gode erfaringer med elever med dysleksi (ordblindhed)/læsevanskeligheder, sagtens kan inkluderes I undervisningen. 

Tilbud om støtte

Nogle har svært ved at læse eller skrive, mens andre har svært ved regning og matematik. Socialt kan det også være vanskeligt at være blandt så mange mennesker hele tiden. Derfor har vi forskellige tilbud, hvis du har særlige behov for støtte- eller specialundervisning.

Hvis skolen føles svær, vil du få opbakning og en masse tillid fra
vennerne omkring dig. 

Anne

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

#dufårguldmedhjem