Menu

Valg er guld, og giver guld – og der er noget for enhver smag. Slikbutikken er åben! Vælg fra alle hylder! Vi snakker linier, vi snakker valgfag og vi snakker dit valg. Ja, flaskehalsen peger lækkert på dig!

Vælger du 'Blandet guld' betyder det konkret, at du kan vælge fra alle vores valgfagshylder! Har du valgt et af vores lækre linjefag, kan du supplere med fag fra Blandet guld! Du kan også udelukkende sammensætte dit skema med de valgfag, som DU brænder for. Et valgfag fra Blandet guld er 1 eller 2 lektioner om ugen.

Spor

Linjer

Fodbold_RAISFOTO_2652.jpg

Jeg vil spille fodbold

Og så står der 3 - 0! Fodbold skal ikke bare ses - det skal spilles! Det er ufedt og uguldagtigt, at skulle væk fra fodboldbanen. Du vil helst bare blive der.

Oplev fodboldlinjen
Musik_RAISFOTO_2416.jpg

Jeg vil spille musik

Lad mig høre lidt vred guitar! På DE er musik ikke bare musik. Musik skal spilles. Musik skal lyttes. Musik skal bevæge. Musik skal ...

Oplev musiklinjen
Volley_RAISFOTO_2312.jpg

Jeg vil spille volley

Volley er DEs nationalsport. Og du skal ikke til øjenlæge! Det er alligevel et kendt symptom. Du ser bolde overalt. Og muligheder. Overalt.

Oplev volleylinjen
Guld_RAISFOTO_2570.jpg

Jeg vil blande selv

Bland selv fra alle hylder. Alle kasser. Dit år – dit valg. Dén. Dén. Dén. Ooog dén! Ja tak. Luk posen og nyd indholdet.

Oplev guldlinjen

Valgfag

Jeg vil være ude

Du er en hund efter, at være ude. Og ved du hvad? På DE kan du få din lyst styret hvad enten du kalder på en kajak,vildmarken eller noget helt andet.

Jeg vil dyrke sport

Sport er dit mellemnavn, og du kan ikke få nok. Breaking news; her kan du få mere. DE giver dig mange lækre muligheder for at dyrke sport.

Jeg vil fordybe mig

Fordybelse. Smag på det! Aaah, dyk ned, fordyb dig og dyk helt ned i et emne. Det er præcis dét du kan med disse valgfag.

Jeg er vild med kreativitet

Kreativitet er mange ting ... og det er bl.a. lige dig! På DE har vi et lækkert udbud af kreative fag, og vi rammer både bredt og præcist. Til dig!

Jeg er tosset med musik

Foden vipper. Fingrene trommer. Stemmen vil bruges. Sagen er klar; du er så klar på mere musik. Så har vi noget til dig; lækre valgfag. Værs'go dér.

Jeg vil lære mere

Det smager af mere. Og mere kan du få. Disse fag er for dig, der vil dykke dybere uden at det kræver snorkel! Det kræver dig, nysgerrighed og passion.

#dufårguldmedhjem