Menu
Djurslands-E_RAISFOTO_3332.jpg

Når du går i 9. klasse på Djurslands Efterskole, modtager du en undervisning, der dels leder frem mod folkeskolens afgangsprøve og dels klæder dig på til at få en god start på din ungdomsuddannelse eller fortsætte dit ophold på skolen i 10. klasse. Du får således undervisning i afgangsfagene dansk, matematik, engelsk, tysk, kristendom, fysik, biologi, geografi, samfundsfag og historie.

Undervisningen i 9. klasse har højt fagligt niveau, der tilpasses den enkelte elevs behov. 

Projektopgaven er obligatorisk for alle elever i 9. klasse, og den finder sted sidst i oktober eller først i november måned. Opgaven er tværfaglig, og man bruger forskellige fags indhold og metoder. Der sættes en undervisningsuge af til projektopgaven, der starter med en fælles opstart, hvor eleverne i samarbejde med et par lærere vælger et overemne. Herefter vælger du enkeltvis eller i mindre grupper et emne at arbejde med. Projektugen slutter med fremlæggelser for lærere og kammerater.

Al undervisningen leder frem mod Folkeskolens afgangprøve. Du skal til prøve i følgende bundne fag:

Derudover skal du til to prøver, som der bliver trukket lod om i april.

I puljen er følgende fag:

DE lover høj faglighed, og det kan mærkes! Men det har også gjort noget ved min egen udvikling.

Jacob

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

#dufårguldmedhjem