Menu
3L1A1673Djursland 0-2.jpg

Skolepenge
Skolepenge for et skoleår på Djurslands Efterskole dækker kost, logi, undervisningsmaterialer, ekskursioner og udenlandsrejser. Prisen i skoleåret 2018/19 er 2175,- kr/uge for 8., 9. og 10. klasse. Heri er indregnet udlandsture til henholdsvis Israel/England og Norge. Hertil søger du statsstøtte.
Betalingen sker månedsvis forud inden den 5. hver måned og er fordelt på 11 rater. Yderligere oplysninger om betaling sendes i juni/august i forbindelse med meddelelse om statsstøtte.

Tvillinge- og søskenderabat
Den ene betaler fuld pris, den anden betaler halv pris!
Har I 2 eller flere børn der skal gå på skolen samtidigt, tilbydes I rabat på skolepengebetaling. Kontakt skolens kontor for aftale om denne rabat.

Statsstøtte
Der kan søges statsstøtte, der udregnes efter den personlige indkomst i finansåret 2 år forud for skoleåret, (jf. årsopgørelse fra skattevæsenet).
Det er den samlede husstandsindkomst 2 år tidligere end skolestart, der beregnes ud fra.
Er der søskende under 18 år, fratrækkes indkomsten 35.355 kr. for hver søskende.

Skolens kontonummer
Djurslands Efterskolens kontonummer: Reg: 0891 konto: 1010691

Udregning af pris og statstøtte: 
Du kan her beregne, hvad det koster for dig. Kontakt os bare for spørgsmål om "det med penge". Vi er vaks ved havelågen!

De venner, jeg har fået på DE, er nogle af de bedste venner, jeg
nogensinde har haft.

Magnus

Lad os følges ...

_MG_3537 copy.jpg

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

#dufårguldmedhjem