Menu
Djurslands E RAISFOTO 6290

Vi kommer til at nørde kroppens utallige vilde egenskaber og arbejder i to overordnede moduler. Det ene om hvordan kroppen er skruet fantastisk sammen og det andet om hvordan vi passer bedst på kroppen, så den er klar til næste træning.

Kroppen er nemlig vild, fyldt af guuuld og vi skal passe på den. 

Sportsdannelse og -uddannelse

En bred og wauw-fedt sportsdannelse og -uddannelse, der gør eleverne i stand til at tage valg, der er bedst for dem selv og deres krop.

De Fodbold Betydning@2X

Prøv-prøv-prøv

Prøv-prøv-prøv. Vi skal prøve forskellige træningsformer og sportsgrene. Tag det bedste fra det hele, og bliv en bedre sportsmand eller -kvinde. Yeees, guld forude!

Træn og gør en forskel

Er der en træner gooodt gemt i maven? Her dyrker vi uddannelse i og erfaring med at træne andre. Først skal det bruges på DE, så kan det tages med hjem og gøre en forskel efter DE. #ogsåguld

Vi skal naturligvis opleve en maaasse forskellige sportsgrene og træningsformer – her, der og alle vegne. Jataaaak! 

Ingen sportsgren er 100% ens, og hurra for det da! I mødet med de forskellige sportsgrene vil vi nemlig opleve stejle læringskurver. Se dét er læring-læring-læring, for vi vil  opdage, at man f.eks. kan overføre balancetræningen på paddle boardet til dribbling på fodboldbanen eller dit svæv i hallen på vej mod et smash. Wow, havde man lige set den komme?

Sammenholdet er guld!

Sammenholdet er vigtigt på Sport10, og derfor tager vi på en hæsblæsende udlandstur til Sydeuropa, hvor vi skal teambuilde, dyrke en masse sport og opleve kulturen.

Derudover får vi et trænerkursus i enten fodbold eller volleyball, som vil give værktøjerne til at skrue et godt træningspas sammen. 

#bidtafsport! Dét er Sport10.

SG

Simon Gormsen

Lærer

ML

Mikkel Vrist Laulund

Lærer

JM

Jonas Muff Weber

Lærer

DE har givet mig muligheden for at bryde personlige grænser, men i nogle trygge rammer, som gør, at man er klar på livet, som venter bagefter.

Mathilde
#dufårguldmedhjem