Menu

Præcis dérfor, er det så vigtigt for os, at du ved at vi alle, ja, alle her på siden, vil passe enormt godt på dit guld. Som vi altså også tillader at kalde vores guld. 

Vi deles, gør vi.

WE

William Enevold Ehmsen

Forstander

Floorball, Fitness

Møjn!
Jeg har den store glæde, at være forstander her på DE. Det nyder jeg i fulde drag. Jeg går rigtig meget op i at sørge for, at vi har et godt fællesskab, hvor vi passer på hinanden, så det ikke kun er flotte ord om næstekærlighed, vi taler om, men at det også kan mærkes i hverdagen.

Jeg holder andagten næsten hver mandag og står for vores Gu(l)d
tid og fællestimer. Jeg har floorball og fitness som valgfag og elsker at spille og træne med eleverne.

TS

Tom Skuldbøl

Viceforstander

Fransk, Kristendom, Løb, Fodbold, Skolevejleder

Jeg nyder efterskolelivet på DE med alt, hvad det indebærer af undervisning, hygge med elever og medarbejdere, samtaler om tro, liv, uddannelsesvalg, fodbold, fede udlandsture, anderledes dage, sportsstævner og meget mere.

Som viceforstander har jeg en del ledelses-, organiserings- og koordineringsopgaver og jeg går op i at skabe de bedst mulige rammer for medarbejdere og elever, så DE bliver et sted, hvor fællesskabet blomstrer, den enkelte trives og oplever at lykkes, og hvor troen får lov at spille en afgørende rolle i hverdagen. #dufårguldmedhjem

AV

Ane Margrethe Vrist

Forretningsfører

Jeg er vild med at være på efterskole!

Jeg elsker de mange forskellige opgaver som forretningsfører. Både når årsregnskabet skal i hus, når eleverne stikker hovedet ind på kontoret for at sige hej, når forældre ringer og får en snak, og ikke mindst - når jeg skal lære eleverne, at lave den flotteste og bredeste plov ned af skibakkerne.

Det meste af mit arbejde foregår på kontoret. Så hvis du ringer til skolen mellem kl. 8.00 og 15.00, vil det typisk være mig du får fat i. Så ring endelig - jeg glæder mig til at snakke med dig 😊

DH

Daniel Hansen

Lærer

Matematik, Fysik, Escape-Room

Jeg elsker spil og konkurrencer, både når jeg selv deltager eller når jeg sætter noget i gang for eleverne. Jeg har selv opfundet et spil, som jeg kalder ”DH krigsspil”, som jeg elsker at spille. De fleste elever synes spillet er lidt for nørdet, men så er det godt, at der findes andre spil og konkurrencer. På en del af mine vagter spiller vi mafia/morder. Ellers elsker jeg at tage elever med i hallen eller bare at hyggesnakke eller, ja, starte en lille konkurrence!

Øh ja, jeg har jo også undervisning. Min undervisning er indenfor fysik og matematik. Jeg elsker mine fag og elsker at udfordre eleverne og se dem vokse faglige, menneskeligt og åndeligt.

HM

Hanna Nejsum Mellergaard

Lærer

Engelsk, Tysk, Kreativ Hygge

Jeg elsker sprog og underviser i tysk og engelsk - og snusede selv til russisk på gymnasiet. Jeg er vild med at rejse og være i stand til at kunne kommunikere med andre på deres sprog eller et fælles fremmedsprog. Derfor synes jeg også, det er fantastisk, når vi tager på udenlandsture, og eleverne får lov til at prøve det af, de kan, og de får en oplevelse af at forstå og blive forstået.

Jeg har efterhånden været på DE i mange år og er bare glad for elever! Jeg nyder at hænge ud og snakke med eleverne om liv og tro, og meget gerne mens vi hygger med noget kreativt, som man kan fordybe sig i eller bare være sammen om. For mig er det vigtigt, at eleverne får en oplevelse af, at de er holdt af, og at de får rum til at fejle og udvikle sig.

 

JH

Jette Hyldgaard

Lærer

Matematik, Tysk

DE er mit andet hjem!
Jeg har selv været elev på DE, og selv om jeg ikke har prøvet andet, kan jeg uden tvivl sige, at DE er Danmarks bedste efterskole - og for mig også Danmarks bedste arbejdsplads!
At være efterskolelærer er #echtsuper! Jeg elsker at undervise i tysk, og det bedste er at se, når eleverne får mere mod på at springe ud i det mundtlige eller lige får knækket den grammatiske kode.
Mit andet hovedfag er matematik, og jeg elsker at snakke om matematikken omkring os og dykke ned i de enkelte færdigheder sammen med eleverne.
Jeg har også et valgfag, hvor vi kan være kreative sammen ved at sy tasker og tøj, eller hvad vi nu finder på.
Det bedste ved at være efterskolelærer er dog det, der er "efter" skole. Hygge omkring eleverne med snakke, grin og spil i spisesalen, og det at være på både k-gruppeture og udlandsture, som jeg altid ser meget frem til. Her er vi på udebane sammen og skaber fælles oplevelser.
Prikken over i'et er at få lov til at have Gud med i alle disse aspekter af efterskolelivet og at være med til at pege på ham, som har skabt os alle som de fantastiske mennesker, vi hver især er.

JW

Johannes Højlund Wibe

Lærer

Musik, Dansk, Historie, Jazz Jammer, Kajak

Jeg elsker at se elever blive optaget af noget. Se dem gå på opdagelse i musikkens verden, i vandsportens- eller litteraturens verden. For jeg er selv en begejstret læser, en entusiastisk sejler og får jeg en jazznode og et klaver, er jeg rigt underholdt. 
Derfor er det så fedt at kunne bringe disse glæder i spil i mine fag på DE. 

DE har den fedeste musical! Vi laver den selv og det er til dags dato, en af de vildeste projekter jeg har set blive sat i verden af eleverne. Jeg elsker at være med til at sætte den op. Musical er synonymt med fællesskab, musik, tro og at flytte grænser for det mulige. Glæd dig til det! Det er hamrendes sjovt og enormt stærkt.

JM

Jonas Muff Weber

Lærer

Volley, Matematik, Sport10

Mit største ”drive” er at se mennesker lykkes i både stort og småt. Det er uden tvivl en af de væsentligste grunde til, at jeg arbejder som lærer på DE, fordi jeg i mit arbejde får lov til at se elever med vidt forskellige historier udfolde sig. Relationen er i alle sammenhænge et nøgleord, og jeg sætter stor pris på de mange samtaler med eleverne. Hvad enten det handler om sport, strikkeopskrifter, trosspørgsmål eller noget helt fjerde, så nyder jeg MAX at lægge øre til, hvad den enkelte har på hjerte.

Som H. C. Andersen nok ikke har sagt: ”At dyrke sport i hallen er at leve”. Når jeg ikke snakker med eleverne om stort og småt, så befinder jeg mig meget af tiden i hallen. Jeg er helt tosset med det meste sport, og spilles der volley, så er det bestemt også helt ok med mig. Hvad enten man er ny i sport eller har spillet længe, så fascineres jeg af, hvordan sport kan bringe folk sammen, og det er for fedt at være en del af. At se hvordan eleverne på tværs af niveauer udvikler sig som spillere og som holdspillere er stærkt vanedannende. Sportslige succeser kan i dén grad også tages med i undervisningen, i fritiden og alle mulige andre sammenhænge #MEREAFDET #DUKANGODT

Udover at undervise i volley er jeg at finde i matematiklokalet i 10. klasse, på SPORT10 og hvor efterskoletilværelsen ellers bringer mig hen.

JS

Jonas Kiil Sørensen

Lærer

Matematik, Fysik/kemi, Geografi, Discgolf, Brætspil, GO10

Jeg er helt vild med matematik (især Pi-dag) og naturfagene! Men igen, hvem er ikke også det? For mig er der intet bedre end at undersøge, hvordan alting hænger sammen, og hvor fascinerende Guds store skaberværk er. Jeg elsker at undervise i de fag og dele min begejstring med eleverne.

Men det, jeg virkelig brænder for, er de relationer, som vi bygger på DE. De relationer, som bliver skabt, når vi arbejder sammen i undervisningen, tager på spændende ture og oplever fede eventyr sammen, hygger over en kop kaffe, snakker om de store ting, hvor livet gør ondt, eller om at FCM selvfølgelig er det bedste fodboldhold i Superligaen.

Udover at undervise i alles yndlingsfag, så er jeg med på GO10-holdet og så spiller jeg gerne en masse brætspil eller tager en runde på skolens discgolfbane. #jaaataaaak

MW

Marius Thorø Weber

Lærer

Dansk, Kristendom, GO10, Design og Innovation

Jeg elsker at snakke med teenagere - om det er stort eller småt er lige meget! Det er altid spændende at blive klogere på hinanden og på fællesskabet. Ofte vil du finde mig med en bibel i hånden, fordybet i en snak om tro, tvivl og spørgsmål til Gud. At snakke tro er en af de fedeste ting ved mit arbejde.

Når jeg ikke snakker over en kop kaffe, giver jeg den gas med GO10. Jeg er med til at trække i trådene og holde overblikket, så vi sikrer at det er et brand-godt tilbud. Derudover står jeg for at planlægge DEs Israelstur. Jeg har boet et Jerusalem og rejst på tværs af hele landet, og jeg elsker at give min kærlighed til byen og landet videre til teenagere.

Du kan også finde mig i klasselokalet, hvor jeg underviser 9. klasse i dansk og kristendom. Det er to fag, hvor vi får lov til at snakke om livets store spørgsmål. Vi kan spejle os i hinanden og andre, mens vi undersøger hvordan andre mennesker har tænkt om tilværelsen før os. Det er guld!

ML

Mikkel Vrist Laulund

Lærer

Dansk, Idræt, Fodbold, Kok Amok, Tennis/Paddeltennis, Sport10

For mig er det et stort privilegie at være lærer på Djurslands Efterskole. I mit job som efterskolelærer har jeg mulighed for at kombinere min passion for idræt, min glæde ved undervisning og min begejstring for at arbejde med unge mennesker.

Først og fremmest elsker jeg sport. Uanset, om det er fodbold, volley, svømning eller tennis, er jeg klar på at spille med eleverne. Jeg elsker fællesskabet omkring sport, konkurrenceelementet og ikke mindst det flow, som kan opstå som individ og gruppe. Jeg er et stort konkurrencemenneske og en halvdårlig taber. Jeg vil gøre meget for at vinde, så jeg glæder mig over at kunne udfordre eleverne i alverdens sportsdiscipliner og brætspil.

Det er vigtigt for mig, at jeg gør mine fag interessante og relevante for eleverne. Målet er, at de skal opleve en positiv og inkluderende læringsatmosfære, hvor alle føler sig set, velkomne og værdsatte. Dét synes jeg, at man kan på Djurslands Efterskole. Det er et sted, hvor der er plads til at være den man er. Jeg elsker at møde de forskellige elever med vidt forskellige forudsætninger.

Det er fedt at være lærer på en skole, hvor jeg sammen med mine gode kollegaer kan dele entusiasmen for at skabe det bedst mulige efterskoleår for alle elever.

RS

Rasmus Sangild Christensen

Lærer

Matematik, Samspil, Instrumentundervisning, Lydstudie og Sangskrivning

Musik, musik, musik og lidt mere musik. Spillemand spil lystigt op! Du finder mig som regel bag en guitar eller bag computeren i vores lydstudie. Jeg elsker at se eleverne udfolde deres kreative evner i det musikalske. Jeg er vild med at lytte når eleverne laver sange og kompositioner, og jeg elsker at lege med musikken sammen med eleverne. Derfor glæder det mig også at være med til at stille DE’s musical på benene. Sangene skriver vi lærere på DE, hvilket jeg har en fest med! Det er skønt at se sangene blive til historie på scenen, og hører vores talentfulde musicalband sætte stemningen til den store produktion.

Derudover underviser jeg i matematik og kan også tit findes i hallen med en basketball.

RP

Rebekka Henoch Paulsen

Lærer

Dansk, Samfundsfag, Bag og Smag

Efterskolelivet er for mig en skøn blanding af spændende undervisning og en masse hyggelige timer med puslespil, bagning, ture, spil og snakke om livets små og store udfordringer. Jeg kan godt lide at få lov til at følges et lille stykke af livet med mennesker og tale om de ting, der betyder noget.

Min faglige store kærlighed er ord og at analysere alle mulige forskellige slags tekster, der gør mig klogere på både mig selv og verden omkring mig. Derfor er dansk ubetinget mit yndlingsfag. Det er altid spændende at undersøge sammen med eleverne hvilke snakke og perspektiver en tekst, et billede eller måske en instagramprofil åbner op for.

Jeg er også lidt af en nyhedsjunkie, og jeg er altid med på en debat om fx politik eller klima. Næste år skal jeg have et fag i 10.klasse, der hedder Up to date. Det kommer netop til at handle om det, der sker i verden omkring os, og hvordan vi skal forholde os til det. Det glæder jeg mig til.

SG

Simon Gormsen

Lærer

Engelsk, Samfundsfag, Fodbold, Spikeball, Sport10

Jeg elsker at undervise på Djurslands Efterskole! Her kan jeg kombinere min store interesse for især fodbold, med at følge unge menneskers enorme udvikling hen over et helt skoleår – det er grunden til, at jeg er efterskolelærer! 
Når jeg ser elevernes trosmæssige udvikling, mærker jeg for alvor, at vi er - som DBUs slogan - ”En del af noget større”. Det er så givende og meningsfuldt!

Jeg forsøger at tage en masse ting fra fodboldbanen med ind i hverdagen på efterskolen – at gå på efterskole er nemlig en holdsport. Vi går sammen og falder sammen – vi gør det hele sammen. Det er for mig indbegrebet af et godt fællesskab. 

Når jeg ikke er på vores kunstgræsbane, kan du finde mig i klasselokalet, hvor jeg underviser i engelsk og samfundsfag, i hallen til Sport10 eller Spikeball, eller i dagligstuen i gang med et godt spil. Jeg er desuden altid klar på en god snak om fodbold, tro, kærester, cykling eller hvad end der lige fylder.

SJ

Simon Johannesen

Lærer

Dansk, Engelsk, Skak, GO10

Jeg underviser i dansk og engelsk, og det er heldigt, for det er to fag, som jeg virkelig er glad for! Jeg elsker at dykke ned i litteraturen sammen med eleverne og opleve dem få aha-øjeblikke i mødet med teksterne. Derudover interesserer jeg mig meget for, hvordan vores sprog fungerer, og hvordan vi bruger dem. Jeg er også lidt en skaknørd, og det er helt klart lige så sejt, som det lyder.

Jeg er desuden én af GO10-sporets tovholdere, hvilket jeg er rigtig glad for og stolt af! I teamet prøver vi hele tiden at gøre sporet så spændende og givende som muligt, hvilket jeg håber og tror, kan mærkes.

Jeg elsker at snakke med elever om film, computerspil, skak, tro, litteratur, musik og alt muligt andet. At sidde ved et kaffebord og snakke med elever om små og store emner er for mig noget af det allerfedeste ved jobbet.

SL

Stine Vrist Laulund

Lærer

Tysk, Kristendom, Bølgen Blå, Vinterbadning, Redaktionen

Hvem jeg er i emojis: 🌈 🇩🇪 💃 🫶 🎪✝️ 🌮 🍓 🌎 😁 ⛷️ 🥐 🥳 👨‍👩‍👧 🍿 💛

”Du har en popcornhjerne, Stine”, sagde én til mig engang 🍿. Og det er rigtigt nok. Jeg får mange skøre, finurlige ideer og er generelt en spontan og til tider lidt distræt type. Derfor er det godt at være efterskolelærer, for DE er en legeplads for sådan en popcornhjerne som mig.

Jeg er tysklærer i hjertet, og jeg elsker det! I min tyskundervisning er jeg optaget af, hvordan jeg kan motivere mine elever i et fag som deler vandene og af æstetiske læreprocesser. Særligt finder jeg det spændende at udvide klasserummet, så undervisningen foregår forskellige steder. Jeg er vild med de kreative processer, hvor eleverne kan få lov at omdanne indtryk fra tekster til forskellige udtryk. Desuden vil jeg gerne, at litteraturen vi læser i undervisningen, kan være så vedkommende for eleverne som muligt og afspejle deres livsverden.

Men mest af alt har jeg bare verdens bedste job! For her kan jeg få lov at kombinere to ting, jeg elsker: (1) at undervise og (2) at være social med eleverne. At være sammen med teenagere på forskellige måder hver dag, bringer så mange farver og perspektiver ind i min hverdag. For mig repræsenterer eleverne alle regnbuens farver, og det er bare helt fantastisk at møde deres forskellige personligheder og se, hvordan de vokser og udvikler sig i løbet af et år.

SM

Søren Nejsum Mellergaard

Lærer

Matematik, Fysik/kemi, Biologi, Kajak, Klatring, Mountainbike, Alene i vildmarken, Skolevejleder

Jeg elsker at arbejde med unge mennesker og hjælpe dem med at udvikle deres interesser og færdigheder. Jeg underviser i en række fag, herunder matematik og naturfag, og jeg fungerer også som skolevejleder, hvor jeg hjælper eleverne med at træffe beslutninger om valg af ungdomsuddannelser.

Derudover underviser jeg i adventurevalgfagene klatring, kajak, mountainbike og alene i vildmarken. Disse fag er nogle af mine personlige favoritter, fordi de giver mig mulighed for at dele min passion for naturen og udfordringerne, der følger med at udforske den, og samtidig udfordre både mig selv og mine elever. Jeg kan godt lide at tage eleverne med på eventyr i naturen!

Jeg elsker at være efterskolelærer, da det veksler mellem undervisning og alt det der foregår når vi har forladt klasselokalet.

TE

Thea Kristine Ehmsen

Lærer

Floorball, Sølvværksted

Ofte vil I møde mig i følgeskab med vores yngste søn Jonas, som går hjemme sammen med mig- han “hjælper” med at gøre rent og passe blomster på DE… og jeg går bagefter og tørrer og rydder op efter ham!😅

Jeg har valgfag i floorball og sølvværksted, og nyder at få lov at være sammen med de unge mennesker både i hallen, med en stav i hånden og sved på panden eller når vi er kreative sammen i sølvværkstedet, hvor der også er plads til at vende de ting, der fylder for én lige nu.

TV

Therese Gaardbo Vester

Lærer

Dansk, Idræt, Crossfit, Spring, Inklusion og Trivsel

Jeg er efterskolelærer, fordi jeg simpelthen er vild med blandingen af skole og hjem – hverdag, storslåethed, oplevelser, følsomhed og liv, som man som efterskolelærer har sin hverdag midt i. En talemåde siger, at et efterskoleår er det samme som 7 menneskeår. Bom.. Om ikke andet, siger det noget om, at et efterskoleår har en helt særlig betydning, og jeg føler mig SÅ privilegeret over at være en del af dét 🤗. Jeg brænder for, at du på DE må lære dig selv lidt bedre at kende, erfare hvor nice du er og måske opdage noget, du slet ikke havde regnet med. Jeg brænder for at være med til at skabe et hjem, hvor man, ja, netop føler sig hjemme, føler sig set, lyttet til, forstået, og så er jeg altid klar på en snak/gåtur/en kop kaffe – også særligt, når efterskoleliv/teenageliv ikke er så let.

Jeg er typen, som let bliver begejstret og optaget af det, jeg er i gang med – også så jeg ind imellem helt glemmer tid og sted 😁. I danskundervisningen eeelsker jeg en god dialog og diskussion, hvor mange forskellige perspektiver på det, vi arbejder med, giver selv en grundig analytiker helt nye tanker med ud af klasselokalet. I idræt er det fedeste den energi, der opstår, når man pludselig erfarer at salsa da egentlig er mega sjovt, eller når man wupti, med en god modtagning fra sin klassekammerat, snildt kom rundt i et kraftspring, selvom man ikke turde i første omgang. Til sidst kan jeg sige, at jeg også har en god portion stædighed, så når appwriter eller intowords driller, finder vi også ud af det ☺️

IL

Iben Lousdal

Volontør 23/24

LJ

Lasse Hjøllund Jensen

Volontør 23/24

HJ

Henning Jørgensen

Pedel

LP

Lennart Skovgaard Pedersen

Pedel

BK

Birthe Koch

Køkkenleder

AB

Ann-Sophie Kejser Bøhl

Køkkenassistent

CN

Connie Nielsen

Køkkenassistent

MB

Mette Bachmann Laursen

Køkkenassistent

Citat-logo-icon@2x.png

Alis-Rose Stenholt

Timelærer

Krea, Glaskunst

JK

Jakob Kirk

Timelærer

JL

Johanne Mouridsen

Timelærer

Gud i naturen

Citat-logo-icon@2x.png

Henrik Dam

Timelærer

Motorlære

#dufårguldmedhjem