Menu
Djurslands E RAISFOTO 5912

Du skal mærke godt efter hvilken vej flaskehalsen peger i retningen af begejstring og kapoooow. For det bliver en lækker del af året her ... derfor siger vi også #hvertvalgtæller. 


Vi gør det enkelt og konkret: Vi har to stærke og lækre spor, som der skal vælges imellem, når man vælger 10. klasse. Det er Sport10 og GO10, som er præsenteret på de næste sider. De vælges for hele året.

Djurslands E RAISFOTO 5829

Kapow! Gør en forskel

GO10 rimer på at gøre  en forskel! I verden. Bum, ja det lyder stort – og er det. Ud over de stepper og gør en stor forskel. 

GO10 er helt konkret 5 lektioner om ugen, hvor vi fordyber os i hvem vi er, i Gud og i verden. På GO10 er vi sammen om at gøre en forskel for andre. Se dét er guld – for hver elev og for andre! 

Læs mere om GO10
Djurslands E RAISFOTO 4703

Biiidt af sport

Jamen, så har vi svaret. Det starter med sport og slutter på 10. Ja, Sport10 er svaret. Vi kommer til at nørde kroppens utallige vilde egenskaber og arbejder i to overordnede moduler. Det ene om hvordan kroppen er skruet fantastisk sammen og det andet om hvordan vi passer bedst på kroppen, så den er klar til næste træning.

Læs mere om Sport10

På DE har jeg følt mig en del af noget specielt. En del af et fællesskab som har plads til forskelligheder, et fællesskab som er åbent i tro og holdninger. Du vil bestemt ikke fortryde at tage på DE!

Mette

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

#dufårguldmedhjem