Menu
IMG 5547

På Djurslands Efterskole sker der altid noget. Altid.

Når du er færdig med dagens undervisning, er der stadig total mange spændende oplevelser ... Hygge i dagligstuen, cellegrupper, lovsangsaften, volley i hallen, en gåtur til stranden ... ja – vi kunne blive ved. Men det gør vi ikke! 

Men i en hverdag, hvor man hele tiden møder og skal forholde sig til spændende udfordringer og nye mennesker, er det vigtigt med stilhed og hvile.

Derfor har vi hver dag stilletime fra kl 19.00 - 20.00. Her skal du være på værelset, hvor du kan få ro på, hvile ud, tale med sin rumbo eller lave lektier. Det er også muligt at bruge sin stilletime i skolens studiecafé for at få hjælp af en lærer til sine lektier.

Jeg synes, DE er sindssygt fedt, fordi man kan være sig selv. Ingen bekymring om hvordan de ”andre” vil have én til at se ud, men det er én selv, der bestemmer.

Morten

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

#dufårguldmedhjem