Menu
Volley_RAISFOTO_2312.jpg

Ja, tak. Du er ramt af volleymani, og der er ingen bedre kur end dette; mere volley.

Dét kan du dyrke max på vores volleylinje sammen med andre seje dedikerede ligesindede.

Der bliver særligt lagt vægt på teknisk træning og mange små øvelser, der skal gøre dig til en bedre og mere komplet volleyballspiller.

Volley er DEs nationalsport! Det er vildt sjovt og udfordrende for både øvede og dem, der aldrig har prøvet det før. 

Ronja

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

Du vil få fyldt din volleydel af hjernen med vigtig viden om den enkelte positions funktion på banen, for at holdet kan fungere optimalt sammen.


Men hey, chill, du lærer alt det igennem sjove og udfordrende øvelser. For vi er sammen. Det er holdfølelsen, samspillet, energien, gejsten og guldet vi deler.

Fuld fart og fokus på volley!

Skal du med på holdet?

Djurslands E RAISFOTO 6290
De Volley Betydning@2X

Det betyder det i hverdagen

Når du vælger volley som linjefag, betyder det konkret, at du har 4 lektioner om ugen. Derudover deltager vi i efterskole- og klubturneringer i hverdage og weekender - og så siger erfaringen, at også noget af fritiden kommer til at gå med volleybold i hallen! Så forbered bare din krop på mange timers volley-agtige udfoldelser!

valgfag-sport@2x.jpg
JM

Jonas Muff Weber

Lærer

DE har givet mig muligheden for at bryde personlige grænser, men i nogle trygge rammer, som gør, at man er klar på livet, som venter bagefter.

Mathilde
#dufårguldmedhjem