Menu
Djurslands E RAISFOTO 2138

Virtuel Guldtur!
Du har en computer, en tablet, en telefon ... (En fax kan ikke bruges.) Du tilmelder dig herunder, og vi sender dig et link, som gør dig i stand til på søndag d. 27. september kl. 14.00 at opleve DE helt tæt på. Ja. Tør du gå glip af DE på Efterskolernes Dag?

Helt nyt, gylden mulighed, breaking news og lige for dig!
Du får skolen helt ind under huden med rundvisning, 1:1 med lærere og forstanderen, oplev værelserne på en ny måde – og igennem det hele: Mærk nærheden, energien og få en gylden forsmag på dit efterskoleår. Oplev skolen, oplev at Gud er i centrum, hør om vores hverdag ...


Tilmeld dig hellere nu end i morgen!
Gør dig klar – og book allerede nu din virtuelle Guldtur på DE. Oplev DE og hvordan et år kan blive for dig! #dufårguldmedhjem #hvertbesøgtæller #yiiihaaaaPå DE har jeg følt mig en del af noget specielt. En del af et fællesskab som har plads til forskelligheder, et fællesskab som er åbent i tro og holdninger. Du vil bestemt ikke fortryde at tage på DE!

Mette

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

#dufårguldmedhjem