Menu
Djurslands E RAISFOTO 2138

Virtuel Guldtur!
Du har en computer, en tablet, en telefon ... (En fax kan ikke bruges.) Du tilmelder dig herunder, og så kommer der et link i din nærhed. Lige på skærmen! BANG! Ja. Og så kan du se vores #virtuelleguldtur #antilive. Altså - lidt forskudt kan man sige.

Du får skolen helt ind under huden med rundvisning, 1:1 med lærere og forstanderen, oplev værelserne på en ny måde – og igennem det hele: Mærk nærheden, energien og få en gylden forsmag på dit efterskoleår. Oplev skolen, oplev at Gud er i centrum, hør om vores hverdag ...


Du vil have linket, siger du?
God ide siger vi. Tast tast tast og tryk tilmeld. Så er du mere end bare tæt på målet! #dufårguldmedhjem #hvertbesøgtæller #yiiihaaaaPå DE har jeg følt mig en del af noget specielt. En del af et fællesskab som har plads til forskelligheder, et fællesskab som er åbent i tro og holdninger. Du vil bestemt ikke fortryde at tage på DE!

Mette

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

#dufårguldmedhjem