Menu
Djurslands E RAISFOTO 5571 (1)

Lad os bare sige det med det samme: Dit værelse er naturligvis også en stor del af dit år på efterskolen. #jatak Så lad os da lige zoom mere ind på det.

På Djurslands Efterskole har vi opdelt pige- og drengeværelser, og du kommer til at dele værelse med 2-4 af dine kammerater. Vi har nemlig mange lækre værelser, og nogle har mere #pladspladsplads. Pigeværelserne er fortrinsvis 2 personersværelser, mens det for drengene er mere varieret hvor mange der bor på hvert værelse. Vi har nemlig mange lækre og forskellige værelser.

Din base – bum, lige her

Det er vigtig at vide, hvad der er dit og hvor du kan slå dig løs med indretningen. For hver elev er der

Flyv med og oplev værelserne på skolen

Kan ses på Google Chrome

Djurslands E RAISFOTO 6545

Rooo og hygge i herlig forening

Aaaahhh, der er nu noget eminent lækkert over, at nyde at lande på værelset. Dér hvor du har gjort det max hyggeligt og har en fest med dine roomies.

Men det ikke kun på værelserne, at der er hygge. Alle områder med værelser på skolen har også et fællesrum, hvor du kan hænge ud og et the-køkken med kogekedel, microbølgeovn og vask.

Vi har WiFi til diiig

Du skal ikke tørste efter internet. For vi har naturligvis WiFi på hele skolen, som du kan bruge løs af som elev. Woop, woop!

Og det gælder naturligvis også på dit værelse #guuuuld

Djurslands E RAISFOTO 3287

Vil du have en forsmag på dit efterskoleår?

Uden at prale, så skal Djurslands Efterskole altså opleves. Sååå, klik herunder og book en 122% gratis rundvisning på skolen, hvor du selvfølgelig også får et kig-kig-kig på værelserne.

Sååå. Skriv og så ses vi her hvor regnbuen ender. #dufårguldmedhjem

Book en rundvisning
Djurslands E RAISFOTO 4907
Djurslands E RAISFOTO 2896
#dufårguldmedhjem