Menu
IMG 5542

GO10 er helt konkret 5 lektioner om ugen, hvor vi fordyber os i hvem vi er, i Gud og i verden. På GO10 er vi sammen om at gøre en forskel for andre. Se dét er guld – for hver elev og for andre! 

Hvad er der så i det? Eleverne vil prøve kræfter med konkret hjælpearbejde, både i lokalmiljøet og gennem vores samarbejdspartnere, og i undervisningen vil de få værktøjer til at forstå sig selv bedre og fordybe sig i globale dilemmaer #afstiafsted #GO!

Når vi rejser, sker der noget med os. Når vi møder nye kulturer, udvider vi vores horisont, lærer os selv bedre og kende og styrker vores fællesskab #deterfedt. Derfor skal vi selvfølgelig ud over stepperne i GO10! Når man vælger GO10, følger der en tur til Grækenland med i posen, hvor vi blandt andet følger i Paulus’ fodspor i Fillipi, vandre i smukke bjerglandskaber, fordyber os i oldtidens mysterier og bader i det græske øhav.

70968270 753225445124567 2048266248445231104 N

Helt konkret: Derfor er GO10 et hit

Swuuuush – kom på vingerne på en tur til Grækenland, spænd sandalerne, gå i Bibelens fodspor, oplev smuk natur, demokratiets vugge og lækkert mad.

Gør noget for andre

Gør noget konkret! Vær med til at gøre en forskel for andre og hjælpe dem der trænger ... ikke bare på den store globus, men helt konkret og nært i downtown Fjellerup.

Kend dig selv

Lær dig selv bedre at kende og hvem du er i fællesskabet. Ja, tak, zoom ind. Hvad betyder persontyper og hvordan fællesskaber, som du er en del af, kan blive bedre-bedre-bedre.

Derudover skal vi arbejde med hvem vi egentlig – ... altså helt ærligt, hvem er vi? Breaking news: alle mennesker er forskellige, med forskellige styrker og svagheder. Vi tror på, at Gud kan bruge os alle som vi er. Derfor kommer en del af undervisningen på GO10 derfor til at handle om, hvem vi hver især er.

Det er fordybelse, nysgerrighed – i os selv, Gud og verden! Se dét er er GO10. Ready to GOOOO?

MW

Marius Thorø Weber

Lærer

SJ

Simon Johannesen

Lærer

#dufårguldmedhjem