Menu
IMG 5542

GO10 er helt konkret 5 lektioner om ugen, hvor vi fordyber os i hvem vi er, i Gud og i verden. På GO10 er vi sammen om at gøre en forskel for andre. Se dét er guld – for hver elev og for andre! 

Hvad er der så i det? Eleverne vil prøve kræfter med konkret hjælpearbejde, både i lokalmiljøet og gennem vores samarbejdspartnere, og i undervisningen vil de få værktøjer til at forstå sig selv bedre og fordybe sig i globale dilemmaer #afstiafsted #GO!

Jesus er vores største forbillede. Så er det sagt og vi tror, at der sker noget stort, når han er med! #trobetyderfaktiskendisse. Når man vælger GO10, følger en tur til Israel med i posen, hvor vi helt konkret følger i Jesu fodspor. Vi vil komme til at stå på de steder, som vi læser om i Bibelen, og genopleve det med egne fødder. Vi skal måske ligge vægtløs i det døde hav, vandre op ad Masada i en knaldrød solopgang eller spise falafel i Jerusalems støvede historiske gader. Det lyder dragende, ik’? Alt sammen med et fedt fællesskab – kapow, for en oplevelse dér!

70968270 753225445124567 2048266248445231104 N

Helt konkret: Derfor er GO10 et hit

Swuuuush – kom på vingerne på en tur til Israel, spænd sandalerne gå i Bibelens fodspor, oplev gamle markeder, ørkentur, falafel i solnedgangen.

Gør noget for andre

Gør noget konkret! Vær med til at gøre en forskel for andre og hjælpe dem der trænger ... ikke bare på den store globus, men helt konkret og nært i downtown Fjellerup.

Kend dig selv

Lær dig selv bedre at kende og hvem du er i fællesskabet. Ja, tak, zoom ind. Hvad betyder persontyper og hvordan fællesskaber, som du er en del af, kan blive bedre-bedre-bedre.

Derudover skal vi arbejde med hvem vi egentlig – ... altså helt ærligt, hvem er vi? Breaking news: alle mennesker er forskellige, med forskellige styrker og svagheder. Vi tror på, at Gud kan bruge os alle som vi er. Derfor kommer en del af undervisningen på GO10 derfor til at handle om, hvem vi hver især er.

Det er fordybelse, nysgerrighed – i os selv, Gud og verden! Se dét er er GO10. Ready to GOOOO?

MW

Marius Thorø Weber

Lærer (på barsel)

SJ

Simon Johannesen

Lærer

#dufårguldmedhjem