Menu
Skillsætter-fodbold.png
Går du i 6. - 9. klasse og har du lyst at at opleve dig selv blive trænet af nogen, som bare ved liiiiiidt mere om spillet, teknikker og hvad der virker? Så er Skillsætter svaret!
Du bliver udfordret på dit niveau i enten volley eller fodbold, får flere træningspas hver dag – og derudover vil vi fodre dig med en lækker t-shirt, drikkedunk, god mad, fede time-outs med vigtige mundtlige inputs og ikke mindst at opleve DE heeeeeeelt tæt på! Det kan noget.

Vi lover dig en weekend med fuldt fokus på sport og efterskolelivet ... og vi lover at du sover godt om natten! #dufårguldmedhjem
Hold øje med vores Facebook og Instagram for mere skillsættende nyt.


Som med al sport, så er det en meeega lækker fordel af være hurtig. Det gælder naturligvis også, når du skal tilmelde dig til Skillsætter (og selvfølgelig skal du da dét – kæmpe #jatak dér).
For er du speedy Gonzales og tilmelder dig inden 1. september, så kaster vi mere guld efter dig på den allerlækreste måde. Som tak forkæler vi dig med en lækker trøje, udover den alle får når de joiner Skillsætter. Siger vi unikum? Jaaa. Siger vi samlerobjekt? Ja, vi gør og siger vi guld til dig? JA!

#dufårguldmedhjem