3L1A1788Djursland 0-2.jpg

Hver dag tæller - hver eneste dag. Og hvert måltid tæller på Djurslands Efterskole! For os er bevægelse, sundhed og varieret kost i hverdagen en vigtig prioritet, fordi vi ved hvor meget det betyder for trivsel og indlæring hos vores elever.

Derfor – er du faguddannet i kost, sundhed og ernæring og har lyst til at lave mad til vores herlige teenagere på en af Danmarks smukkest beliggende efterskoler, så er du måske liiiiige den vi søger!

Vi forventer at du …

Vi tilbyder …

Ansøgningsfrist senest den 15. juni 2018 kl. 12.00. Ansøgningen sendes pr. mail til de@djurslands.dk. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 25.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Bent Molbech, 26892207 eller køkkenleder Birthe Koch 21568158.

Djurslands Efterskole – #dufårguldmedhjem

Djurslands Efterskole er en kristen efterskole. Vi mener, at alle mennesker er unikke; skabt og elsket uendelig højt af Gud. Vi ønsker på Djurslands Efterskole at opdage og fremelske den enkelte elevs potentialer og rumme alle - uanset overbevisning - i trygge rammer. Vi ønsker at være et væksthus for liv med en hverdag præget af spændende udfordringer på et højt fagligt niveau, der tilpasses hver enkelt elev. Fodbold, volley, musik, eSport eller vores næsten 30 forskellige valgfag tegner overskrifterne for et ophold på Djurslands Efterskole, som sætter spor resten af livet.