Menu

Har du nogensinde overvejet, om der findes en bedre måde at åbne din yndlingssodavand på? Eller har du mod på at lave en skraldespand, der selv sorterer affaldet klimavenligt? Eller har du en ide til en fjernbetjening, som selv din bedstemor har helt tjek på?

Så er Design og innovation lige noget for dig! For her dykker vi ned i verdens store og små problemer – og så løser vi dem. I Design og innovation kan du nemlig være med til at designe fremtidens verden.

Så hvis du brænder for at skabe en grønnere hverdag, et nemmere liv for udsatte, løsningen på hverdagens problemer eller udvikle Danmarks næste design klassiker, er Design og innovation for dig. Du vil blive udfordret på din kreativitet og lærer at udvikle ideer og føre dem ud i virkeligheden.

I valgfaget starter vi fra scratch, og du behøver ikke have en ide med på forhånd, men vil blive hjulpet igennem processen fra brainstorm til færdig løsning. I skolens kreative værksted vil vi sammen arbejde med ideudvikling, prøvemodeller og finish. Du får hjælp til at virkeliggøre dine ideer, hvad enten de kræver evner med en saks, nål, programmering, laserskæring, tegneevner, 3D print eller noget helt andet. Du vil også lære at sælge din ide til andre og på den måde øve dig i at bringe dine ideer ud i verden.

MW

Marius Thorø Weber

Lærer

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.

#dufårguldmedhjem