Guld I Marv Billede Txt@2X

Du skal kunne undervise i engelsk og have et hold i 9. klasse og et hold i 10. klasse. Det er en fordel, hvis du også kan undervise i tysk, men det er ikke et krav. Der er også mulighed for vagter og andre efterskolelæreropgaver. Stillingen er på deltid, men det kan vi aftale nærmere om. Den kan også foregå på timebasis, hvis du foretrækker det.

Du kan også få lov til at udbyde valgfag, og der er mulighed for at komme med som lærer på vores skitur i uge 6. Her kan du også tage familien med for et beskedent beløb.

Du bliver en del af et godt kollegaskab og en vidunderlig flok elever på 121 stk.

Du får en mentor og der foreligger forløb til undervisning for resten af skoleåret. Men du er velkommen til at sætte dit eget præg.

Send dit CV til we@djurslands.dk og ring gerne til forstander William Ehmsen på 27535313, hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere. Vi skal have det hurtigst muligt og vi ansætter, når den rigtige kandidat melder sig.

Løn efter gældende overenskomst.

Guld I Marv Billede@2X

Guuuuld

At #dufårguldmedhjem – ja, både elever og ansatte – er ikke bare noget vi siger.

For vi elsker oprigtigt at være sammen med vores elever, hænge uge, give med- og modspil og være der for og med dem. Ja taaaak! Dét er guld, og samværet giver guld!

Nærmere Gud og guld til dig – og eleverne.

WE

William Enevold Ehmsen

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.