Guld I Marv Billede Txt@2X

Er du faguddannet indenfor kost, sundhed og ernæring eller er du et naturtalent i et køkken, så er du måske den rigtige til at lave mad til vores 118 sultne teenagere på en af Danmarks smukkest beliggende efterskoler i Fjellerup på Djursland. #erdetdig?

Der er mulighed for at kombinere arbejdet i køkkenet med yderligere elevkontakt i form af valgfag og vagter mm. Kom gerne med forslag til, hvad du kunne tænke dig.

Vores forventninger

Vi tilbyder

Djurslands E RAISFOTO 1954

Guuuuld

At #dufårguldmedhjem – ja, både elever og ansatte – er ikke bare noget vi siger.

For vi elsker oprigtigt at være sammen med vores elever, hænge uge, give med- og modspil og være der for og med dem. Ja taaaak! Dét er guld, og samværet giver guld!

Nærmere Gud og guld til dig – og eleverne.

Ansøgningsfrist er 12. maj 2022 og der afholdes samtaler i uge 20. Ansøgning sendes til de@djurslands.dk

Aflønning sker efter kvalifikationer og anciennitet.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til

Birthe Koch

Køkkenleder