_MG_3851 copy.jpg

Hvis du har lyst til at stå i spidsen for en efterskole i rivende udvikling med engagerede medarbejdere, så har vi et meningsfuldt drømmejob til dig - i moderne faciliteter og naturskønne omgivelser tæt på skov og strand!

Djurslands Efterskole oplever stor søgning og er allerede fuldt booket til næste skoleår – og venteliste er oprettet. Vi er en kristen efterskole, hvor hver elev skal opleve sig unik, og hvor vi brænder for, at eleverne udvikles personligt, socialt og fagligt. Vi ønsker som kristen skole og hjem at udruste eleverne til livet igennem nærværende, relationelt samspil - i et miljø hvor der er plads til spørgsmål, undren, tro og tvivl.

Hver dag tæller. Derfor er hver eneste dag præget af, at skolen ønsker at være et væksthus for liv med en hverdag præget af spændende udfordringer på et højt fagligt niveau, der tilpasses hver enkelt elev. Linjefagene volley, fodbold og musik eller de over 25 forskellige valgfag tegner overskrifterne for et ophold på Djurslands Efterskole, som sætter spor resten af livet.

Læs hele stillingsopslaget her

Jeg synes, DE er sindssygt fedt, fordi man kan være sig selv. Ingen bekymring om hvordan de ”andre” vil have én til at se ud, men det er én selv, der bestemmer.

Morten

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.