Thumbnail Thumbnail Pastedimagebase640 Edit

Så har bestyrelsen fundet den nye mand, som er klar til at samle stafetten op, når Bent forlader os den 1. marts. Det er med stor glæde, vi kan præsentere vores nye forstander for DE. Han hedder William Enevold Ehmsen.

William kommer med lang ledererfaring og har senest været Projektleder i Krifa. Han har en kandidatgrad i kommunikation og engelsk fra Aarhus Universitet. Han har igennem mange år undervist Krifas medarbejdere og medlemmer i Ledelse, Projektledelse og Kommunikation. William kender til skoleverdenen fra sit mangeårige virke i bestyrelsen for Det Kristne Gymnasium, hvor han de seneste 4 år har været formand for bestyrelsen.

Han er 43 år gammel, gift med Thea og sammen har de 3, snart 4 børn. Familien har i mange år været en del af Bykirken i Favrskov og ser frem til at blive en aktiv del af Fjellerup Valgmenighed, når de rykker ind i forstanderboligen. William er især glad for sport og er i sin fritid fodboldtræner- og dommer. Han har tidligere spillet floorball på højt niveau, men er efter eget udsagn en elendig volleyballspiller. Men det må han hellere få gjort noget ved på DE!

William siger:
”Jeg har stor respekt for det gode arbejde, der er opbygget gennem mange år og ser frem til at møde elever og ansatte. Jeg vil sammen med alle ansatte og bestyrelsen arbejde for, at DE fortsat er en af landets bedste efterskoler, med stærk faglighed og en tydelig kristen profil. DE er en veldrevet skole med glade elever, flotte resultater og et godt renommé, og jeg glæder mig til at engagere mig i skolens liv og bidrage med de erfaringer, jeg har med mig. Jeg brænder for at arbejde med unge mennesker, og de frie skolers sag. Efterskolelivet er fantastisk, og det er et stort privilegium nu at få lov at arbejde i skoleverdenen fuldtid. Min familie og jeg ser frem til at flytte ind i forstanderboligen og lære området at kende.”

Jeg synes, DE er sindssygt fedt, fordi man kan være sig selv. Ingen bekymring om hvordan de ”andre” vil have én til at se ud, men det er én selv, der bestemmer.

Morten

Lad os følges ...

Djurslands E RAISFOTO 3178

Vi er her, der og alle vegne – for hverdagen tæller, det gør festen også. Og alt derimellem! Kig med og lad os følges, for vi viser viiirkelig gerne hvad der fylder vores hverdag af tanker, skøre indfald og spændende ture. Optur, sagde manden! Lad os følges.