alexey-ruban-103990-unsplash.jpg

Djurslands Efterskole kommer til en by nær dig!

Nemlig! Vi tager total meget gear med på vores musical-roadtrip 2018! Så meget, at vi lover lys, lyd, larm - lige i dine øregange! Vi har nemlig lavet en helt ny musical, skrevet og komponeret af elever og lærere på DE! Den vil vi pænt gerne vise dig!

Hvad handler den så om? Jo - ”Offine - dengang Lasse sagde sin mening, og alt gik i sort” handler om Lasse, der er lidt ”off” i forhold til de der sociale medier. Han har faktisk hverken facebook, instagram eller noget andet, og det er jo et problem, når man gerne vil være en ganske normal teenager. En dag kommer han til at sige sin mening - og alt går i sort! #hmmm

Rent faktisk er musicalen inspireret af et vers fra Bibelen, som er vores skoleord i år:

”Så er du da ikke længere træl, men barn. Og er du barn, har Gud også gjort dig til arving.” (Gal, 4,7)

Så den skarpe kniv i skuffen har nok allerede regnet ud, at det handler noget om at være bundet til noget, så du til sidst bliver slave af det. OG - om at blive sat fri og om den frihed, som Guds skænker os, når han fortæller os, at vi alle er børn af ham.

Turnéplan 2018 (åbne forestillinger kl. 19.30):

06. marts: Vejle: Lukasskolen

07. marts: Aalborg: Filipskolen

08. marst: Aarhus: Eben Ezer

09. marts: Fjellerup: Djurslands Efterskole

ENTRÈ inkl. kaffe: 25kr/person, max 100kr/familie

Musicalen bliver til i løbet af skoleåret i samarbejde mellem elever og lærere. Formålet med musicalen er at inddrage eleverne i tilblivelsen af en musical, hvor alle har et ansvar og en opgave i et fælles efterskoleprojekt. Samtidig ønsker vi med musicalen at behandle og formidle centrale sider af menneskelivet. Musicalen tager afsæt i årets skoleord, er unik for hvert eneste skoleår og bliver derfor elevholdenes særlige eje. Vi turnerer med musicalen forskellige steder i landet, og turen gør noget helt specielt ved sammenholdet i elevflokken: et helt unikt fællesskab i nogle nye spændende rammer.