Menu
jake-givens-576-unsplash.jpg

Sted: Gjern Kultur og Idrætscenter
Tidspunkt: 19.30

Nemlig! Vi tager total meget gear med på vores musical-roadtrip 2019! Så meget, at vi lover lys, lyd, larm - lige i dine øregange! Vi har nemlig lavet en helt ny musical, skrevet og komponeret af elever og lærere på DE! Den vil vi pænt gerne vise dig! 

Hvad handler den så om? Dinas Sang - Djurslands Efterskole Musical 2019 - handler om Dina, der elsker at synge og skrive musik.

Men det er svært at udleve sin drøm, når man er en ung pige, der bor i Jerusalem i en tid, hvor mænd og drenge bestemmer og har forrang. Midt i sin kamp for at få lov at synge i tempelet hører hun pludselig om Jesus og møder mennesker, der kender ham. Det kommer til at vende op og ned på alt, hvad Dina troede var sandt, godt og vigtigt i livet.

Dinas Sang er en musical - skrevet af elever og medarbejdere på Djurslands Efterskole 18/19 ud fra dette års skoleord fra Galaterbrevet kap. 2 vers 20: Jeg lever ikke mere selv, men Kristus lever i mig, og mit liv her på jorden lever jeg i troen på Guds søn, der elskede mig og gav sig selv hen for mig

Ses vi? Det tror jeg nok vi gør!


#dufårguldmedhjem

#dinassang

#dufårguldmedhjem