Menu

Nemlig! Vi tager total meget gear med på vores musical-roadtrip 2018! Så meget, at vi lover lys, lyd, larm - lige i dine øregange! Vi har nemlig lavet en helt ny musical, skrevet og komponeret af elever og lærere på DE! Den vil vi pænt gerne vise dig!

Hvad handler det så om? Jo - "Offine - dengang Lasse sagde sin mening, og alt gik i sort" handler om Lasse, der er lidt "off" i forhold til de der sociale medier. Han har faktisk hverken facebook, instagram eller noget andet, og det er jo et problem, når man gerne vil være en ganske normal teenager. En dag kommer han til at sige sin mening - og alt går i sort! #hmmm

Rent faktisk er musicalen inspireret af et vers fra Bibelen, som er vores skoleord i år: "Så er du da ikke længere træl, men barn. Og er du barn, har Gud også gjort dig til arving." (Gal, 4,7). Sâ den skarpe kniv i skuffen har nok allerede regnet ud, at det handler noget om at være bundet til noget, så du til sidst bliver slave af det. OG - om at blive sat fri og om den frihed, som Guds skænker os, når han fortæller os, at vi alle er børn af ham.

Ses vi? Det tror jeg nok vi gør!


 #dufårguldmedhjem

#offline

#dufårguldmedhjem