Tag med Børge til Nepal!

Børge Larsen har i mange år drømt om at lave en tur til Nepal for tidligere elever. Nu sker det!

Børge skriver om ideen:

I flere år har jeg tænkt på at lave en tur til dette fantastiske, smukke og anderledes land sammen med tidligere elever og venner af DE – og her er så udfordringen: 18-20 dage sidst i oktober – først i november 2018. Turprogrammet er ikke lagt fast; men der bliver både mulighed for sightseeing og møde med mennesker i Kathmandu, hvor jeg stadig har venner fra dengang i 90’erne, hvor Birthe og jeg med vores børn boede og arbejdede i nogle år; måske deltage i en kristen gudstjeneste i Kathmandu, besøge de berømte templer og historiske kulturskatte og spise daal bhaat med fingrene hos vores nepalesiske venner!

Efter dage i Kathmandu bustur gennem/langs bjergene 200 km. mod vest til Pokhara og en 8-9 dages trekking til Anna Purna Basecamp, der ligger omkredset af snebjerge i 4100 meters højde. Derefter en tredages tur til lavlandet i Chitwan med elefantridning, kanosejlads og lidt forkælelse efter bjergturen, inden vi afslutter turen i Kathmandu.

Prisen vil afhænge af flybilletprisen og hvor luksuriøst/primitivt, vi ønsker overnatning og forplejning undervejs. Jeg har selv flere gange været i de områder vi besøger, så vi skal ikke bruge guider, og jeg regner med, at deltagerne selv bærer deres rygsæk på trekkingen.

Hvis du mærker lyst til at komme afsted og tilbringe dagene sammen med tidligere elever, DE-venner og en ældre lærer, så kontakt mig på mobil 60856635 eller mail bblarsen [at] nrdn.dk  (Birthe og jeg er i USA fra d. 23. august til 5. oktober og kan derfor ikke kontaktes i den periode). - Da flybilletterne oftest er billigst min. 6 måneder inden afrejse, vil det være fint at kunne købe dem i januar-februar. Derfor er deadline for tilmelding til turen sidst i december, så vi kan mødes på skolen (DE) og fastlægge turens program efter nytår.

Kærlig hilsen,

Børge

Del denne side