Musiklinje

Musiklinjen skal du vælge mellem worship eller jazz/rock som linjefag. Derudover får du undervisning i musikteori og hørelære, så du får en stærkere musikforståelse og bliver bedre til at forstå musikkens skriftsprog: noder. Du får også undervisning i et hovedinstrument. Her kan du vælge mellem: sang, guitar/bas, trommer og klaver. Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt som musiker at træne sin evne til at lytte til andre og se sig selv og sit instrument som en del af et større billede, derfor får du også kor på musiklinjen.

Der er også plads til at du vælger et eller to af skolens andre valgfagstilbud – afhængig af hvilke tilbud der er i skemaet, når du ikke har musik.

Desuden er hvert eneste skoleår fyldt med musikalske oplevelser. Du får muligheden for at stå på en af skolens scener og vise, hvad du har lært. Vi tager ud i landet for at spille vores musik for andre. Vi tager til koncerter, ligesom vi får besøg af forskellige orkestre og bands, der giver en meget varieret oplevelse af musikken - fra jazz over klassisk til kristen rockmusik. Musiklinjen er for dig, der gerne vil fordybe dig i musikkens verden og blive undervist af vores kompetente musiklærere, der har masser af erfaring med undervisning og egne musikprojekter. 

Del denne side