Ledige stillinger

Vi søger to barselsvikarer

Er Djurslands Efterskole din næste arbejdsplads? Faktisk er Djurslands Efterskole (DE) meget mere end en arbejdsplads. Det er en skole, der sætter spor i både medarbejdere og elever – en skole med holdning, mening og stærkt kollegafællesskab. Vi kan ”ses fra himlen og mærkes på jorden”, og vi står ved vores kristne værdigrundlag!

Så – måske er det dig, der skal være en del af DE fra d. 1. august 2017? To af vores kvindelige lærere (sjovt nok) er gravide og skal på barsel, så vi søger to barselsvikarer til næste skoleår fra august til juni - evt. med mulighed for forlængelse.

Vi forventer at du …                       
- Kan identificere dig med skolens værdigrundlag
- Har lyst til at arbejde med teenagere - fagligt, menneskeligt og åndeligt, med en anerkendende tilgang til alle
- Har en fagkombination hvor én eller flere af følgende fag indgår:

   - Tysk
   - Dansk
   - Kristendom
   - Valgfag – kreative fag, foto, motorlære

- Har undervisningserfaring
- Vil være en betydningsfuld person i elevernes alsidige udvikling og indgå aktivt i efterskolelivet med ansvar for tilsyn, ture og særlige arrangementer
- Vil arbejde med ressourceorienteret relationspædagogik ud fra et kristent livs- og menneskesyn

Vi tilbyder …

- En skole med høj faglighed og engagerede lærere
- En skole hvor Bibelens budskab fortælles og kristnetroen er helt central
- En efterskole i rivende udvikling – hvor du kan være med til at sætte dit aftryk
- Undervisningslokaler med nyeste teknologisk udstyr og nye klassemøbler
- Flot og moderne skole på naturskønne Djursland – tæt ved skov og strand
- En herlig flok teenagere, der ligesom alle os andre har brug for at blive set, hørt og anerkendt
- At finde en bolig i Fjellerup – en hverdag i en hyggelig landsby med vuggestue/børnehave og med bus til lokal folkeskole, aktivt menighedsliv med børne- og juniorklub og gudstjenester - og med skov og strand i baghaven!


Djurslands Efterskole – ses fra himlen, mærkes på jorden
Djurslands Efterskole er en kristen efterskole, grundlagt af Nyt Liv - en folkekirkelig vækkelsesbevægelse. Vi mener, at alle mennesker er unikke; skabt og elsket uendelig højt af Gud. Vi ønsker på Djurslands Efterskole at opdage og fremelske den enkelte elevs potentialer og rumme alle - uanset overbevisning - i trygge rammer. Vi ønsker at være et væksthus for liv med en hverdag præget af spændende udfordringer på et højt fagligt niveau, der tilpasses hver enkelt elev. Musik, sport, e-sport og kreative valgfag tegner overskrifterne for et ophold på Djurslands Efterskole, som sætter spor resten af livet.

Tiltrædelse d 1. august 2017. Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist senest den 28. april 2017 kl. 12.00. Ansøgningen sendes pr. mail til de [at] djurslands.dk. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 18 og 19.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Bent Molbech Pedersen, 26892207 eller viceforstander Tom Skuldbøl, 24269433.

 

 

Del denne side