Bliv elev

Velkommen på Djurslands Efterskole!

Har du lyst til at besøge skolen og møde et par elever og en lærer, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os telefonisk eller pr. mail.

Du kan også komme og opleve skolen på "Efterskolernes dag", altid den sidste søndag i september, og på "Efterskolernes aften", der hvert år er onsdag i uge 2. Programmet for arrangementerne vises her på hjemmesiden. 

For at blive optaget skal du udfylde tilmeldingformularen med så mange oplysninger som muligt. Derefter vil du modtage en bekræftigelse på, at vi har modtaget din tilmelding, og efterfølgende vil du blive kontaktet af skolen.

Vi glæder os til at se dig og dele et eller to år med dig!

Læs mere om skolen i vores skolebrochure. Find den som pdf til højre på denne side.

Optagelsesprocedure: I september måned, året forud for skolestart, sender skolen et brev alle elever, der er tilmeldt skolen til det kommende skoleår.  Du er først endeligt optaget som elev på skolen, når du har bekræftet din tilmelding ved at indbetale optagelsesgebyret på 1700,- kr. på skolens konto: Reg: 0891 konto: 1010691. Hvis flere elever ønsker optagelse end der er plads til på skolen, udarbejder skolen er venteliste. Alle vil modtage svar fra skolen, om de er optaget, eller om de er på venteliste.
 
Optagelsesgebyret går til administration og betaling for skoletøj; spillersæt med t-shirt og shorts, samt jakke med navn og logo.  

 

 

Del denne side